PVC ablak-ajtó

Jelenleg Hammerplast 4 kamrás profillal,  Deceuninck 5 kamrás (Zendow - 70 mm-es és Inoutic – Arcade 71 mm-es) profilokkal, VEKA SOFTLINE 70 (5 kamrás, 70 mm-es, A osztályos), EFORTE 84 és Softline 82 (7 kamrás, A osztályos) német csúcsprofilokkal dolgozunk, ROTO NT és AXOR vasalattal. A négykamrás profilok beépítési mélysége 60 mm. A négykamrásokból gyártódnak az átlagablakok, amelyek megfelelnek az előírásoknak, standardoknak, a 70 mm fölöttiek már egy felsőbb kategóriát képviselnek, a 80 mm fölöttiek a csúcskategóriába tartoznak, leginkább passzívházakhoz használják.

Készleten lévő alapszínek a fehéren kívül az aranytölgy, mahagóni, dió és wenge (megjelenhet Mooreiche vagy Sötét tölgy megnevezés alatt is).

A használt fólia amely a fa színét és erezetét megadja, úgynevezett „Cool Colors” megnevezésű, amely egy plusz védelmet nyújt a PVC alapanyagnak, azáltal, hogy visszaveri a napsugarakat és nem engedi túlságosan felmelegedni azokat. Így kevesebb a valószínüsége annak, hogy a színes profilok deformálódjanak.

/_f/logok/veka.jpg        /_f/logok/profilco.gif     /_f/logok/logo_roto.png     /_f/logok/deceuninc.jpg      /_f/logok/inoutic_logo_website.png     /_f/logok/axor.jpg