Rólunk

Cégünk 2004 óta foglalkozik ablakgyártással. A termelés túlnyomó része a PVC, kisebb hányada az alumínium nyílászárók előállítását teszi ki. Jelenleg többféle profilból gyártunk illetve forgalmazunk, beleértve a fát is, hogy minél szélesebbkörü legyen az ajánlatunk.

Mi a fontos?

Elsősorban a nyílászárók technikilag pontos kivitelezése. A minőségi megmunkálást nálunk a szakemberek mellett a jó minőségű gépek biztosítják. Ezért a német ROTOX és URBAN gépek mellett döntöttünk, melyek az említett követelményeknek megfelelően végzik el az egyes fázisokat. Ugyanakkor bevezettük a munkafolyamatot ellenőrző és a minőséget biztosító ISO 9001 szabványt, illetve megszereztük a CE minősítést.

Mitől több a Servint?

Komolyság, szavatartás, megbízhatóság. Folyamatos kapcsolatot tartunk fenn az ügyfelekkel, az árajánlatkéréstől a szerelésig, sőt még utána is. Megpróbálunk minél kimerítőbb információkkal szolgálni, hogy tudatosan és nem becsapva válasszanak minket. A mérés után megállapított árakat tartjuk, ha közben a nyersanyag árában változás is történt. Hetekkel, napokkal előre közölt szerelési dátumokat szinte 100%-os pontossággal betartunk, sőt egy nappal a szerelési dátum előtt újból értesítjük ügyfeleinket. 2010-ben csupán egy esetben történt halasztás!

Szerelés után több rendeben is újrahívunk mindenkit, hogy az esetleges problémákat megoldjuk és az elkövetett hibákat a jövőben lehetőleg kiküszöböljük.